ZAPRASZAMY DO ORGANIZOWANIA WESEL W NIEDZIELĘ

DOSTĘPNE TERMINY NA ROK 2021 !!!

Propozycja oferty weselnej 2021-2022

Wariant I

PRZYWITANIE PAŃSTWA MŁODYCH STAROPOLSKIM ZWYCZAJEM CHLEBEM I SOLĄ

 DLA KAŻDEGO Z GOŚCI LAMPKA WINA MUSUJĄCEGO NA START GRATIS !

 

ZUPA

  • Tradycyjny domowy rosół z makaronem

DANIE GŁÓWNE

  • Tradycyjny pieczony schab i roladka drobiowa w sosie własnym, ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem, zestaw surówek(marchew z pomarańczą, ćwikła z chrzanem, surówka sezonowa)

KOLACJA I

  • Filet z kurczaka z pieczarkami lub szpinakiem w sosie serowym, podawany z surówką z kapusty pekińskiej i opiekanymi ziemniakami

 KOLACJA III

  • Zupa gulaszowa z wieprzowiny i warzyw

 KOLACJA III

  • Barszczyk czerwony z kapuśniakiem/pasztecikiem/krokietem

 Zimna PŁYTA

Serwowana w bufecie

  • Półmisek wędlin+serów 10 dkg/os
  • Galaretka drobiowa 50%
  • Śledź w śmietanie 50%
  • Jajka z sosem tatarskim 50%
  • Ruloniki z szynki z chrzanem w galaretce 50%
  • Roladka szpinakowo-łososiowa

+ tortilla(pół na pół) 50%/50%

  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka gyros
  • Pieczywo
  • Bufet kawowy według potrzeb
  • Woda mineralna soki w dzbankach według potrzeb
  • Napoje gazowane 1szt/os
  • Owoce 20dkg/os

 200zł/os

Wariant II

PRZYWITANIE PAŃSTWA MŁODYCH STAROPOLSKIM ZWYCZAJEM CHLEBEM I SOLĄ

 DLA KAŻDEGO Z GOŚCI LAMPKA WINA MUSUJĄCEGO NA START GRATIS !

 
 ZUPA

  • Tradycyjny domowy rosół z makaronem

DANIE GŁÓWNE

  • Tradycyjny pieczony schab i roladka drobiowa w sosie własnym, ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem, zestaw surówek(marchew z pomarańczą, ćwikła z chrzanem, surówka sezonowa)

DESERY

  • Panna Cotta z musem malinowym

KOLACJA I

  • Filet z kurczaka z pieczarkami lub szpinakiem w sosie serowym, podawany z surówką z kapusty pekińskiej i opiekanymi ziemniakami

KOLACJA II

  • Karczek wieprzowy w sosie miodowo-musztardowym podawany z kluskami śląskimi oraz sałatką szwedzką 

KOLACJA III

  • Barszczyk czerwony z kapuśniakiem/pasztecikiem/krokietem

Zimna PŁYTA

Serwowana na stoły bądź w bufecie*

  • Półmisek wędlin+serów 10dkg/os
  • Galaretka drobiowa 50%
  • Śledź w śmietanie 50%
  • Jajka z sosem tatarskim 50%
  • Ruloniki z szynki z chrzanem w galaretce 50%
  • Roladka szpinakowo-łososiowa

+ tortilla(pół na pół) 50%/50%

  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka gyros
  • Pieczywo
  • Bufet kawowy według potrzeb
  • Woda mineralna soki w dzbankach według potrzeb
  • Napoje gazowane 1szt/os
  • Owoce 20dkg/os

220zł/os


Wariant III

PRZYWITANIE PAŃSTWA MŁODYCH STAROPOLSKIM ZWYCZAJEM CHLEBEM I SOLĄ

 DLA KAŻDEGO Z GOŚCI LAMPKA WINA MUSUJĄCEGO NA START GRATIS !

 

 ZUPA

Prosimy o wybór jednej pozycji

  • Tradycyjny domowy rosół z makaronem
  • Delikatny krem pomidorowy z mozarellą
  • Krem z palonych warzyw z oliwą ziołową i chrustem z boczku

DANIE GŁÓWNE

Prosimy o wybór jednej pozycji

  • Tradycyjny pieczony schab i roladka drobiowa nadziewana pieczarkami w sosie kurkowym
  • Karkówka w sosie rozmarynowo-miętowym
  • Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami lub serem w sosie własnym

DODATKI DO DAŃ GORĄCYCH

Prosimy o wybór jednej pozycji 

  • Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
  • Purre ziemniaczane
  • Ziemniaki pieczone w mundurkach

Zestaw  SURÓWEK

Serwowane wszystkie trzy pozycje (rodzaj w zależności od sezonu)

  •  Surówka z marchewki z pomarańczą
  • Ćwikła z chrzanem
  • Surówka sezonowa

DESERY

Prosimy o wybór jednej pozycji

  • Szarlotka z polskich jabłek z lodami waniliowymi i bitą śmietaną
  • Sernik wiedeński z sosem czekoladowym
  • Puchar lodowy z owocami
  • Panna Cotta z musem malinowym

 KOLACJA I

Prosimy o wybór jednej pozycji 

  • Filet z kurczaka z pieczarkami lub szpinakiem w sosie serowym, podawany z surówką z kapusty pekińskiej i opiekanymi ziemniakami
  • Bitki wieprzowe podawane z ziemniakami z gzikiem i sosem pieczarkowym
  • Karczek wieprzowy w sosie miodowo-musztardowym podawany z kluskami śląskimi oraz sałatką szwedzką 

KOLACJA II

Prosimy o wybór jednej pozycji

  • Zupa gulaszowa z wieprzowiny i warzyw
  • Bogracz
  • Francuzka zupa cebulowa z grzanką
  • Kwaśnica na żeberkach

 KOLACJA III

Prosimy o wybór jednej pozycji

  • Barszczyk czerwony z pasztecikiem/ kapuśniakiem/krokietem 

Zimna pŁYTA

Serwowana na stoły bądź w bufecie*      

  • Półmisek wędlin+serów 10 dkg/os
  • Galaretka drobiowa 50%
  • Śledź w śmietanie 50%
  • Jajka z sosem tatarskim 50%
  • Ruloniki z szynki z chrzanem w galaretce 50%
  • Roladka szpinakowo-łososiowa

+ tortilla(pół na pół) 50%/50%

  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka gyros
  • Pieczywo

Dodatkowo do wyboru:

  • Pomidory z mozarellą
  • Sałatka grecka
  • Sałatka wiosenna
  • Bufet kawowy według potrzeb
  • Woda mineralna soki w dzbankach według potrzeb
  • Napoje gazowane 1szt/os
  • Owoce 20dkg/os

240zł/os

DODATKOWe oferty

ZASTRZEGAMY SOBIE IŻ WSZYSTKIE DODATKOWE USŁUGI MUSZĄ BYĆ ZAMAWIANE POPRZEZ HOTEL

Ceny usług dodatkowych mogą ulec zmianie 

  • Przystawka 15zł/os

*Roladka involtini (ogórek) faszerowany twarogiem +grzanki, sos jogurtowo-klonowy z aromatem mięty

*Roladka szpinakowo-łososiowa podawana z chrupiącą sałatą i pomidorkami cherry oraz sosem balsamicznym

*Plasterki kurczaka marynowanego w ziołach i sosie winnym

  • Wiejski stół 19zł/os

Boczek pieczony, Tradycyjne mięsa pieczone własnego wyrobu, schab i karkówka,     Kiełbasa wiejska. Salceson, Pasztet z żurawiną, Soczyste golonki(do 80 osób), Udziec wieprzowy(powyżej 80 osób), Smalec, Ogórki kiszone, Chrzan, Masło czosnkowe, Proziaki, Grzybki marynowane

  • Przekąski gorące:

Mix pierogów ( ruskie, z mięsem ,z kapustą (10szt/16zł)

Bigos 9zł/porcja

Żurek po rzeszowsku 10zł/porcja

Kaszanka z cebulką 7zł/porcja

Szaszłyk wieprzowy 12zł/porcja

Żeberka w kapuście 10zł/porcja

  • Sushi – wyceniane według zamówienia
  • Tort weselny wyceniany według wielkości i modelu
  • Ciasta weselne 2,5szt/os, ciasteczka kruche 10dkg/os – wyceniane według zamówienia
  • Szyszki weselne jedna na parę, wyceniane według zamówień
  • Duża podświetlana fontanna czekoladowa+owoce+dodatki (100-150 osób)- 1200zł, powyżej 150zł -1800zł
  • Palma owocowa 1400zł
  • Dzik pieczony w całości 3000zł |pieczony prosiak 2200zł na 100/120os
  • Stół słodkich obfitości 20zł/os dla minimum 50osób
  • Stół z rybami i owocami morza 35zł/os dla minimum 60 osób
  • Ekspres ciśnieniowy 15zł/os
  • Roll bar 20l -350zł
  • Dj 2500zł-3000zł (cena uzależniona od zakresu usług)
  • Wypożyczenie sprzętu multimedialnego(ekran, rzutnik)200zł
  • Dodatkowe podświetlenie Sali o różnej kolorystyce(10 pkt) 600zł
  • Animator cena do uzgodnienia
  • Świecący napis LOVE lub MIŁOŚĆ 500zł
  • Wino do obiadu wraz z serwisem 60zł/butelka
  • Drink bar wyceniany w zależności od rodzaju alkoholi oraz liczby osób
  • Obsługa donosząca alkohol – wesele do 150os/600zł powyżej 700zł
  • Opakowania na żywność małe 5zł | duże 10zł
  • Fajerwetki 5min 1700zł
  • Fotobudka 2h-1000zł| 3h-1200zł| 4h-1300zł | księga gości 100zł
  • Wypożyczenie wazonów 20zł/szt
  • Stolik przygotowany pod księgę gości 50zł

 DODATKOWE INFORMACJE

  • POKÓJ DLA PARY MŁODEJ ZA 1ZŁ
  • 15% RABATU NA POKOJE HOTELOWE
  • DANIA DLA WEGAN,WEGETARIAN BĄDŹ OSÓB WYMAGAJĄCYCH SPECJALISTYCZNEJ DIETY OMAWIANE I WYCENIANE NA UMÓWIONYM SPOTKANIU
  • ZAPEWNIAMY PROFESJONALNĄ OBSŁUGĘ KELNERSKĄ
  • UKŁAD STOLIKÓW OKRĄGŁYCH NIE JEST OBARCZONY DODATKOWĄ OPŁATĄ
  • DEKORACJA ŻYWYMI KWIATAMI, SERWETKAMI I ŚWIECAMI GRATIS! (DOSTĘPNA WYBRANA KOLORYSTYKA)
  • NIE POBIERAMY OPŁATY KORKOWEJ ZA WÓDKĘ
  • COOLERY Z LODEM GRATIS
  • DZIECI DO LAT 3 BEZPŁATNE, OD 3 DO 8 LAT 50 % CENY
  • USTALANIE MENU NAJPÓŹNIEJ 2 TYGODNIE PRZED WESELEM
  • OSTATECZNA LICZBA GOŚCI WEDŁUG KTÓREJ ROZLICZAMY BEZ WZGLĘDU NA FREKWENCJĘ NA WESELU NA 7 DNI PRZED PLANOWANYM PRZYJĘCIEM WESELNYM

 
PODPISANIE UMOWY WIĄŻE SIĘ Z WPŁATĄ ZADATKU W WYSOKOŚCI 3000 ZŁ, KTÓRA NIE PODLEGA ZWROTOWI W RAZIE REZYGNACJI Z WYNAJĘCIA SALI

 

Galeria zdjęć