Oferta komunijna 2019 – 2020

ZAPRASZAMY DO ORGANIZOWANIA KOMUNII

DOSTĘPNE TERMINY NA ROK 2019 I 2020 !!!

Propozycja organizacji przyjęcia komunijnego 2019 - 2020

,,Ja jestem drogą i prawdą, i życiem,
nikt nie przychodzi do Ojca inaczej,
jak tylko przeze Mnie.”

Hotel Zimowit to doskonałe miejsce na organizację przyjęć z okazji I Komunii Św.

Oprócz wykwintnych dań, różnorodności potraw oraz miłej obsługi kelnerskiej, zapewniamy moc atrakcji dla najmłodszych uczestników przyjęcia.

Gwarantujemy, że przyjęcie zorganizowane u Nas, będzie niezapomnianym przeżyciem, zarówno dla Państwa dziecka, jak i najbliższych.

* Możliwość domówienia fontanny czekoladowej 1500 zł oraz palmy owocowej 1000 zł.

* Możliwość zamówienia „szyszek” 25zł/sztuka – podziękowania dla gości wyłącznie poprzez hotel

*istnieje możliwość wynajęcia pokoju do karmienia, przebierania. Cena pokoju na cały okres trwania przyjęcia to 100zł. 

 

Propozycja I – 170 zł

Zupa (do wyboru):

·        Rosół z makaronem

·        Krem pomidorowy z mozzarellą

·        Krem z pieczonego kurczaka z pesto pietruszkowo-roszponkowym

Danie główne (do wyboru):

·        Roladka drobiowa (indyk) nadziewana musem z kurczaka i warzywami w delikatnym sosie kurkowym / śmietankowym / własnym.

·        Schab pieczony, faszerowany pieczarkami i boczkiem w aromacie kminku, sos pieczeniowy jasny. 

Dodatki do dań głównych:

·        Młode ziemniaki

·        Ryż z warzywami

·        Ziemniaki opiekane

·        Ziemniaki zapiekane z serem i boczkiem

Surówki:

·        Z marchewki i jabłka

·        Kapusta biała z warzywami

·        Mizeria

·        Ćwikła

·        Pekińska z warzywami i majonezem

·        Mix sałat

Deser: (do wyboru):

·        Deser bananowy w pucharku (herbatniki, masa krówkwowa, banany, śmietana, galaretka,

·        Puchar lodowy z owocami. 

Tort okolicznościowy (w cenie)

Zimna płyta:

·       Sałatka prezydencka (ser, kukurydza, szynka, ananas)

·       Sałatka brokułowa z sosem czosnkowo-pietruszkowym (brokuł, jajko, świeża papryka, kukurydza, pomidor, cebula czerwona.)

·       Sałatka grecka,

·       Galaretka drobiowa - wieprzowe,

·       Mięsa pieczone, karkówka, schab ze śliwką lub morelą, boczek, roladki,

·       Kompozycja wędlin oraz sery żółte,

·       Ruloniki z szynki z dipem chrzanowym,

·       Roladka szpinakowa z łososiem,

·       Jajka w sosie tatarskim.

Słodkości:

·       Ciasta tortowe,

·       Ciasteczka kruche,

·       Owoce.

Kolacja (do wyboru):

·       Zupa z pieczonego indyka, zielonych warzyw i cukinii podana z kluseczkami

·       Zupa z wieprzowiny z pieczonymi ziemniakami, warzywami i białą kiełbasą

w aromacie kminku i majeranku

Napoje: bez ograniczeń:

·       Kawa/herbata,

·       Napoje gazowane,

·       Sok owocowy, woda mineralna.

Dodatkowo można zamówić szyszki wyłącznie poprzez hotel :

30zł/sztuka  -szyszka standardowa plastikowa

40zł/sztuka – szyszka w kartoniku

Propozycja II – 180 zł

Zupa (do wyboru):

·        Rosół z makaronem

·        Krem pomidorowy z mozzarellą

·        Krem z pieczonego kurczaka z pesto pietruszkowo-roszponkowym

Danie główne (do wyboru):

·        Roladka drobiowa (indyk) nadziewana musem z kurczaka i warzywami w delikatnym sosie kurkowym / śmietankowym / własnym.

·        Schab pieczony, faszerowany pieczarkami i boczkiem w aromacie kminku, sos pieczeniowy jasny. 

Dodatki do dań głównych:

·        Młode ziemniaki

·        Ryż z warzywami

·        Ziemniaki opiekane

·        Ziemniaki zapiekane z serem i boczkiem

Surówki:

·        Z marchewki i jabłka

·        Kapusta biała z warzywami

·        Mizeria

·        Ćwikła

·        Pekińska z warzywami i majonezem

·        Mix sałat

Deser: (do wyboru):

·        Deser bananowy w pucharku (herbatniki, masa krówkwowa, banany, śmietana, galaretka,

·        Puchar lodowy z owocami.

Tort okolicznościowy (w cenie)

Zimna płyta:

·       Sałatka prezydencka (ser, kukurydza, szynka, ananas)

·       Sałatka brokułowa z sosem czosnkowo-pietruszkowym (brokuł, jajko, świeża papryka, kukurydza, pomidor, cebula czerwona.)

·       Sałatka grecka,

·       Galaretka drobiowa - wieprzowe,

·       Mięsa pieczone, karkówka, schab ze śliwką lub morelą, boczek, roladki,

·       Kompozycja wędlin oraz sery żółte,

·       Ruloniki z szynki z dipem chrzanowym,

·       Roladka szpinakowa z łososiem,

·       Jajka w sosie tatarskim.

Słodkości:

·       Ciasta tortowe, 

·       Ciasteczka kruche,

·       Owoce, 

Kolacja do wyboru:

·       Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i serem mozzarella, ryż z warzywami i surówka z białej kapusty,

·       Roladka z polędwiczki wieprzowej nadziewana cukinią i pestkami słonecznika, opiekane ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej.

Napoje: bez ograniczeń:

·       Kawa/herbata,

·       Napoje gazowane,

·       Sok owocowy, woda mineralna.

Dodatkowo można zamówić szyszki wyłącznie poprzez hotel :

25zł/sztuka  -szyszka standardowa plastikowa

35zł/sztuka – szyszka w kartoniku

 

Zapraszamy do skorzystania z bonu turystycznego w Hotelu Zimowit***

Hotel Zimowit*** w Rzeszowie przystąpił do programu Polski Bon Turystyczny 500+. Bon możesz zrealizować płacąc za pobyt, w którym uczestniczy dziecko. Bonem można uregulować należność za pobyt rodziny, nawet jeśli w ramach oferty dzieci przebywały w hotelu nieodpłatnie. Bon jest formą rozliczenia bezgotówkowego. Aby skutecznie skorzystać z bonu należy:

1. Zarejestrować się w PUE ZUS (posiadać indywidualne konto) i aktywować Polski Bon Turystyczny. Na podany tam adres mailowy i SMS Gość otrzyma 16-cyfrowy kod, który posłuży recepcjoniście do rozliczenia Państwa pobytu bonem.

2. Podczas zameldowania recepcjonista poprosi o 16 cyfrowy kod, a następnie posłuży się nim blokując określoną wartość środków na poczet pobytu na platformie ZUS. Działanie recepcjonisty będzie wymagało uwierzytelnienia, dlatego otrzymacie Państwo SMS oraz e-mail z kodem PIN, który potrzebujemy do dokończenia blokady środków na Państwa koncie na poczet realizowanej u nas rezerwacji. W tym procesie niezbędnym jest, byście mieli Państwo dostęp do telefonu lub skrzynki mailowej, które wskazaliście Państwo w PUE ZUS.

3. Pozostałą część należności z tytułu rezerwacji opłacacie Państwo kartą lub gotówka podczas zameldowania. W związku z tym, że pobyt jest co do zasady realizowany na rzecz dziecka nie może być jednocześnie pobytem biznesowym, dlatego na pozostałą część płatności recepcjonista nie wystawi faktury na firmę.

Szczegółowe informacje znajdziecie Państwo na stronie ZUS.

Dyrekcja i zarząd Hotelu Zimowit***